Memarian

Decoratieve wand- en vloerkleden

Decoratieve wand- en vloerkleden

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed

Disclaimer

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DEZE WEBSITE


MEMARIAN decoratieve wand- en vloerkleden
Spieringweg 835
2142 ED CruquiusDisclaimer
 
Alle auteursrechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, audio, video, logo's of informatie in enige vorm, komen toe aan Memarian decoratieve wand- en vloerkleden, hierna: Memarian.

Informatie op deze internet site mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd, zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Memarian. Links naar deze site zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van Memarian en Memarian is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze links.

De Memarian internet site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, doch de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of apparatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet Memarian sites. Memarian is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Door Memarian per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde.
Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Memarian staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wijzigingen in prijzen en uitvoeringen worden voorbehouden. Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook.

Aan de omschreven artikelen en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn indicatief.